Zápis ze schůze rady 30. 3. 2017 PDF Tisk Email
Sobota, 21 Říjen 2017 19:33

Zápis ze schůze Rady TSČR 30. 3. 2017 ve 14h v kavárně Nona

Přítomni: Lucie Hayashi, Jaroslav Slavický, Linda Svidró, Jiří Pokorný, Zdeněk Prokeš, Antonín Schneider, Roman Vašek

Nepřítomni / omluveni: Alena Pešková, Lukáš Slavický, Lenka Dřímalová

1. Rozdělení úkolů práce Rady

a) rozšíření členské základny

- stávající členy obeslat se zprávou z valné hromady (L. Svidró) a nabídnout prodloužení členství a zaplacení příspěvku na rok 2017 (mail pomůže sepsat R. Vašek) – úkol trvá

- zaslat emailem zprávu o jednání z valné hromady také potenciálním zájemcům (L. Svidró, pomůže R. Vašek) – všem uměleckým šéfům baletních souborů, všem šéfům vícesouborových divadel, všem ředitelům konzervatoří, vedoucím tanečních oddělení na HAMU, JAMU

b) rozšíření povědomosti o činnosti TSČR

- aktualizace webových stránek (doplnit zprávu z valné hromady, zprávu o hospodaření, seznam členů), se správou webových stránek pomůže L. Hayashi – spojí se s M. Hradilem

- napsat grant na inovace a restrukturalizaci webových stránek? jako na konkrétní projekt? na Státní fond kultury?

- aktualizace a oživení facebookových stránek (L. Svidró + L. Hayashi) – začalo dobře fungovat, úkol splněn

- vkládat zprávy o jednání Rady a umožnit čtenářům možnost komentářů

- finalizace letáčku TSČR (R. Vašek pošle aktualizované podklady, Z. Prokeš dotáhne k tisku: grafické zpracování, tisk v Brně)

c) chod TSČR