BURZA / AUDITION PDF Tisk Email
TANEČNÍ SDRUŽENÍ ČESKÉ REPUBLIKY

pořádá / organizing

8. 1. 2017  BURZU  MLADÝCH  TANEČNÍKŮ

January 8, 2017  „AUDITION (BURZA) OF THE YOUNG DANCERS“

„Burza“ is organized for the graduates of the dance conservatories, as well for the dancers momentary without any professional commitments. For all, who are trying to assert themself within the sphere of the professional dance and would be interested to work with one of the established ballet companies in Czech republic.

Decembre 31st, 2016 by email to:

PŘIHLÁŠKA  ZDE / APPLICATION FORM HERE

TANEČNÍ SDRUŽENÍ ČESKÉ REPUBLIKY

pořádá

BURZU  MLADÝCH  TANEČNÍKŮ

Burza je určena absolventům tanečních konzervatoří, kteří hledají uplatnění v oblasti profesionální taneční praxe, nebo tanečníkům bez angažmá, kteří mají zájem o angažmá v baletních souborech v ČR. Účast na „Burze“ přislíbili umělečtí šéfové profesionálních baletních scén v ČR. Burzy se může účastnit každý zájemce o angažmá, který vyplní přiloženou přihlášku a odešle ji do 31. 12. 2016 na email:

případně poštou na adresu:

Jiří Pokorný, DJKT, Palackého náměstí 30, Plzeň 30100 / na obálku připište prosím „BURZA“

„Burza“ se bude skládat z tréninku klasického tance (odděleně dívky, chlapci), uchazeč si může připravit i vlastní ukázku z jakéhokoliv tanečního oboru – maximální délka 2 min. – v tomto případě si přinese hudební nahrávku na MD, CD.

„Burza mladých tanečníků“ se uskuteční v neděli 8. 1. 2017 v baletním sále Anenského kláštera v Praze (sídlo baletu Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1).

V 10.30 hodin trénink ženy + případné vlastní ukázky.

Ve 13.30 hodin trénink muži + případné vlastní ukázky.

Administrativní poplatek za účast je 100 Kč, splatný při registraci (30 minut předem).

DANCE ASSOCIATION of the CZECH REPUBLIC

organizing

„AUDITION (BURZA) OF THE YOUNG DANCERS“

Artistic directors of the established ballet companies are very concerned about this event and will attend personally. Everyone who fills out the registration form in the attachment can participate. Please note, that the registration form should be send to us latest on the Decembre 31st, 2016

or to adress:  Jiří Pokorný, DJKT, Palackého nám. 30/2971, 301 00 Plzen, Czech Republic. (please write on the envelope: BURZA).

„Burza“ will consist from the ballet-class (separate girls and boys). Participants are also welcome to show a free variation – max. 2 min. (bring own music on CD, MD).

„Burza (Audition) of the young dancer will take place on the January 8th, 2017 in the ballet studio of the National Theatre Prague – Anenské nám. 2 (Anna Place), Prague 1.

10.30 – ballet-class girls + free variation

13.30 – ballet-class boys + free variation

Attendants are kindly required to pay 5 € as an administration fee (30 min. advance).